Blink-182 bevestigt zichzelf voor Lowlands - UPDATE

Toegevoegd op vrijdag 19 februari 2010, 22:43
Laatste update dinsdag 9 maart 2010, 15:25
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog

Blink-182 bevestigt zichzelf voor Lowlands - UPDATE

Via een blog van Mark Hoppus, zanger van Blink-182 is vandaag naar buiten gekomen dat de band daadwerkelijk aanwezig zal zijn op Lowlands in 2010. Eerder lekte er al een mogelijk tourschema uit van Blink-182, waaruit al een aantal data bevestigd zijn.

De band zal spelen op vrijdag 20 augustus. De donderdag ervoor is nog altijd vrijgehouden voor een mogelijk optreden op Pukkelpop.

Hieronder wat bewijsmateriaal (klik om uit te vergroten).

 

 

Het uitgelekte tourschema is hier te vinden. Eerder maakte Blood Red Shoes bekend via hun website dat ze aanwezig zullen zijn op Lowlands. Morgen (zaterdag 20 februari, red.) worden de eerste namen officieel vrijgegeven. De verwachting is dat beide bands hiertussen zullen zitten. Op zondag 21 februari gaan de tickets voor het festivals in de voorverkoop voor 155 euro per stuk.

Verdere kanshebbers voor het festival zijn Toy Dolls, Fun Lovin' Criminals,  The Flaming Lips en meer. Klik hier voor het complete overzicht.

 

UPDATE: zoals verwacht komt Blink-182. Andere eerste namen zijn Richie Hawtin presents PLASTIKMAN LIVE en Admiral Freebee.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!