Bad Religion bevestigt zichzelf voor Sziget

Toegevoegd op woensdag 17 maart 2010, 12:59
Laatste update woensdag 17 maart 2010, 12:59
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog

Bad Religion bevestigt zichzelf voor Sziget

Op hun officiële facebook pagina verklapt Bad Religion zijn komst naar het Hongaarse Sziget festival, dat plaatsvindt tussen 11 en 16 augustus, midden in Budapest, op Obudai Island. Volgens de band is dit nog lang niet alles en er zullen dus nog een aantal Europese optredens worden toegevoegd.

Hieronder een screenshot van de facebook pagina (klik om te vergroten):

Bad Religion op Sziget

Bad Religion zal dit jaar onder meer te zien zijn op Rock Am Ring en in de Melkweg op 11 juni (€25,-). Sziget valt in de periode net voor Lowlands en Pukkelpop, de kans is dus aanwezig dat de punkrockers ook nog hun festivals meepikken in Nederland en België.

In december heeft Mark Hoppus van Blink-182 door laten schemeren ook te willen gaan afreizen naar Hongarije voor Sziget. Samen met Bad Religion zou het dan een leuk punkrockfeestje worden.

Sziget heeft aangegeven eind maart (deze maand) met de eerste namen naar buiten te komen, het is dus nog even wachten op de officiële bevestiging.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!