Baroness verklapt komst naar Fortarock +UPDATE (Textures)

Toegevoegd op woensdag 14 april 2010, 08:30
Laatste update woensdag 14 april 2010, 08:30
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog

Baroness verklapt komst naar Fortarock +UPDATE (Textures)

Vanavond worden op Kink FM tussen 22.00 en 23.00 uur de laatste twee namen vrijgegeven voor het Nijmeegse Fortarock festival dat plaatsvindt op 3 juli. Een van deze namen zal de progressieve metalband Baroness zijn. De band bevestigt zijn komst naar het festival via hun myspace pagina. Ook hebben we mogelijk de laatste naam voor Fortarock voor je.

Hieronder een screenshot van de myspace-pagina van Baroness

Baroness op Fortarock 2010

Ook vorig jaar waren ze al te zien op Fortarock: Delain. Zij worden door Rockblog getipt als laatste naam voor Fortarock in 2010. De website van de band dropt een aantal mogelijke hints: in de footer is het Fortarock (nog altijd) te zien en op de links pagina staat het festival ook (nog) vermeld onder het tabje partners. Pin ons er niet op vast, maar het kan zomaar zijn dat ook Delain weer aanwezig is op Fortarock.

UPDATE: De laatste naam voor Fortarock is Textures. Deze Nederlandse technische metalcoreformatie zal ook op 3 juli te zien zijn in het Nijmeegse Park Brakkenstein.

Tickets voor Fortarock kosten 45 euro en zijn hier te koop (via Doornroosje).

 

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!