How To Destroy Angels, nieuwe band Trent Reznor (Nine Inch Nails)?

Toegevoegd op woensdag 28 april 2010, 15:38
Laatste update woensdag 28 april 2010, 15:51
Geschreven door Redactie
Bron: Rockblog

How To Destroy Angels, nieuwe band Trent Reznor (Nine Inch Nails)?

Nog niet zo lang geleden kwam er een nieuwe website op het internet opgedoken. http://www.howtodestroyangels.com. Blijkbaar zou dit gaan om een nieuwe band die deze zomer iets van plan zijn. Op hun website staat 1 foto, 1 filmpje & in het groot genoteerd: SUMMER 2010. Wat is nu het verhaal achter deze geheimzinnige website?

Onze vrienden van CoS (www.consequenceofsound.com) denken het geheim te weten. De foto zou wel eens de vrouw van Trent Reznor (Nine Inch Nails) kunnen zijn. En wat betekend dat nu juist? Het gerucht gaat de ronde dat deze website over een nieuwe band zou gaan met als leden Trent Reznor & zijn vrouw. Dit zou dus wel eens de reden kunnen zijn waarom NIN gestopt is voor een tijdje (we verwachten altijd een reunie later). Of dit kan ook betekenen dat Trent Reznor zich gewoon verveelde zonder zijn band en daarom maar zelf iets start.

Wat denken jullie zelf? Gaat dit over Trent Reznor en zijn lieftallige dame of over iets helemaal anders? Bekijk alvast de video hieronder en bekijk nog een keer goed de afbeelding van (wat CoS denkt) de vrouw van Trent Reznor te zijn.

 

Dit is Mariqueen Maandig (vrouw van Trent Reznor):

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!