Winnen: Danko Jones - Below The Belt (Ltd. Ed.)

Toegevoegd op donderdag 27 mei 2010, 18:08
Laatste update vrijdag 4 juni 2010, 07:49
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog

Winnen: Danko Jones - Below The Belt (Ltd. Ed.)

Als er iemand Rock & Roll is, is het Danko Jones wel. Onlangs zaten we met hem aan tafel voor een interview, dat je binnenkort op Rockblog kan vinden. Danko bracht begin deze maand Below The Belt uit, zijn nieuwste album. Dat album kan je winnen! We geven in samenwerking met Suburban Records maar liefst vijf limited edition digipaks weg.

Ok, dus jij wilt zo'n mooi exemplaartje bemachtigen. Prima, je hoeft er maar één ding voor te doen:

Stuur ons een mailtje op prijsvraag@rockblog.nl met als titel Below The Belt prijsvraag. In dat mailtje laat je ons op de meest originele manier weten waarom juist jij recht hebt om dit album te winnen. Zelfgemaakte foto's, (links naar) video's of gewoon een hele sterke onderbouwde motivatie: het mag allemaal.

Heb je even geen inspiratie / motivatie beschikbaar, maar wil je wel heel graag die Limited Edition binnenslepen? Als je heel goed bent in slijmen, maak je een misschien ook wel een kans. Probeer het gewoon!

Danko Jones speelde zondag 30 mei tussen 13.25 en 14.20 op de mainstage van Pinkpop en blies hem zowat omver met zijn energieke rockshow.

Op vrijdag 4 juni sluit de prijsvraag en dan maken we de vijf winnaars bekend.

UPDATE [4 juni @ 07:46]: De winnaars zijn bekend, zij ontvangen in de loop van de ochtend een email. Gefeliciteerd!

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!