Winnen: 2x2 kaarten Alberta Cross @ Melkweg

Toegevoegd op dinsdag 15 juni 2010, 13:33
Laatste update vrijdag 18 juni 2010, 09:25
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog

Winnen: 2x2 kaarten Alberta Cross @ Melkweg

Alberta Cross (spotify link) kwam vorig jaar met een nieuw album dat de titel Broken Side Of Time droeg. Ter ondersteuning van dat album speelt het vijftal komende zondag 20 juni in de Melkweg in Amsterdam. Jij kan hier kaarten voor winnen, in samenwerking met de Melkweg geeft Rockblog namelijk 2x2 kaarten weg. Winnen? Verder lezen!

Het zal je niet ontgaan zijn dat Twitter erg populair is geworden in het laatste jaar. Zowel Rockblog (@rockblogdotnl) als de Melkweg (@melkweg) zijn erg actief op Twitter.

Om mee te doen aan deze actie, klik je op onderstaande link. Hiermee stuur je automatisch een actie-tweet in naar Rockblog, om mee te dingen naar de kaarten voor het concert. Uiteraard telt er maar één tweet mee per persoon.

Meedoen aan de actie kan alleen als je Rockblog en de Melkweg volgt op Twitter.

Gesloten

De actie in geëindigd op vrijdag 18 juni om 09:00uur. De winnaars @Kirsteun en @harrysakizijn via twitter op de hoogte gesteld.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!