Win Een Akoestische Open Air Sessie Van Coheed & Cambria Op 27 Juni

Toegevoegd op dinsdag 22 juni 2010, 12:52
Laatste update woensdag 23 juni 2010, 09:02
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog

Win Een Akoestische Open Air Sessie Van Coheed & Cambria Op 27 Juni

De eigenzinnige New Yorkse rockband Coheed & Cambria komt op zondag 27 juni voor één concert naar Nederland in de Amsterdamse Melkweg. Ook Rockblog is daarbij en zal live tweeten vanaf de Melkweg tijdens dit concert. Fans maken kans op het bijwonen van een exclusieve akoestische open air sessie in de namiddag. Eerder dit jaar bracht Coheed & Cambria hun nieuwste album 'Year Of The Black Rainbow' uit. Onder de liefhebbers van Coheed & Cambria die uiterlijk donderdag 24 juni online via Ticket Service Nederland een kaartje hebben gekocht worden enkele exclusieve toegangsplekken voor de namiddagsessie verloot. Zorg dus dat je op tijd een kaartje hebt!

Heb je al een hard copy kaartje gekocht via een van de voorverkooppunten? Mail dan uiterlijk 24 juni je code die tussen de *sterretjes* op het kaartje staat naar publiciteit@melkweg.nl om mee te doen aan de loting. De winnaars krijgen per e-mail bericht.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!