Zanger pleegt zelfmoord op Pukkelpop

Toegevoegd op zaterdag 21 augustus 2010, 09:48
Laatste update zaterdag 21 augustus 2010, 09:48
Geschreven door Bjorn
Bron: Rockblog

Zanger pleegt zelfmoord op Pukkelpop

Pukkelpop begint vandaag aan zijn laatste dag maar toch willen we even dit slechte nieuws meedelen.  Gisteren stapte Charles Haddon, zanger van het Britse Où Est Le Swimming Pool, uit het leven op het parkeerterrein van het festival. "Charles Haddon heeft beslist om vandaag vrijwillig uit het leven te stappen", zei een duidelijk aangeslagen Chokri Mahassine op een persconferentie. "We leven mee met de familie, vrienden en bandleden van Haddon", klonk het nog.

In de vroege namiddag gaf Haddon met Où Est Le Swimming Pool nog een optreden in de Dance Hall van Pukkelpop. Het optreden eindigde echter met een triest incident. Toetsenist Joel Hutchinson sprong tijdens het laatste nummer in het publiek en belandde onzacht op een meisje, dat met een ambulance moest worden afgevoerd. De bandleden waren hierdoor behoorlijk aangeslagen en hebben aan de vriend van het meisje nog de nodige contactgegevens gevraagd om indien nodig een schadevergoeding te regelen. Het is niet duidelijk of het incident tijdens het optreden verband hield met de wanhoopsdaad van Haddon.

Op de eerste dag van Pukkelpop was er ook al slecht nieuws. Michael Been, geluidstechnieker en vader van bassist Robert Been van Black Rebel Motorcycle Club werd onwel in de backstage met de dood tot gevolg.

We wensen de familieleden én vrienden van beide bands veel sterkte toe!

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!