Winnen: 2x2 tickets voor de Fiction Plane show in de Effenaar

Toegevoegd op maandag 6 september 2010, 15:00
Laatste update maandag 13 september 2010, 12:51
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog

Winnen: 2x2 tickets voor de Fiction Plane show in de Effenaar

Deze maand is Fiction Plane te vinden in Nederland voor maar liefst vier shows, waaronder eentje in de Eindhovense Effenaar op donderdag 23 september. Wij gaan voor dit specifieke optreden 2x2 kaarten weggeven. Wat je hiervoor moet doen?

Dat Fiction Plane frontman Joe Sumner de zoon is van Sting, weet inmiddels iedereen. Het is ook geen geheim dat de naam van de band een anagram is van Infant Police. Hierover gaan we dan ook geen vragen stellen.

Fiction Plane bracht afgelopen jaar een live-album uit van hun uitverkochte concert in de Amsterdamse poptempel Paradiso. Het livealbum kreeg uiteraard de titel Paradiso mee en werd in een gelimiteerde oplage uitgebracht in drie landen.

Na Paradiso, kwam dit jaar het nieuwe Fiction Plane album Sparks uit. Hiervan werd Push Me Around de eerste single, maar ook werd Denied opgenomen in de soundtrack van de film The Sorcerer's Apprentice. Luister het album Sparks, de single Push Me Around en de track Denied gratis via Spotify.

Om kans te maken op een duoticket (we verloten er twee), moet je antwoord geven op de volgende vraag (de winnaars krijgen op maandag 13 september per email bericht):

In welk van de onderstaande landen werd het live album Paradiso niet uitgebracht?

UPDATE: De actie is gesloten, de winnaars krijgen per email bericht. Deelnemen is niet meer mogelijk. We bedanken alle deelnemers voor het meedoen aan de actie.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!