WIN: 3x2 Tickets - The Dillinger Escape Plan @ VK* Brussel

Toegevoegd op maandag 27 september 2010, 21:13
Laatste update maandag 4 oktober 2010, 08:37
Geschreven door Redactie
Bron: Rockblog

WIN: 3x2 Tickets - The Dillinger Escape Plan @ VK* Brussel

Het is weer tijd om een prijs weg te geven. Deze keer zijn het duotickets voor het concert van The Dillinger Escape Plan. Ze komen optreden in VK* Brussel met niemand minder als Cancer Bats & The Ocean op Zondag 3 Oktober.

THE DILLINGER ESCAPE PLAN  is een amerikaanse band die zogenaamde math metal, ook bekend als mathcore maakt (een combinatie tussen grindcore, post-hardcore, jazz en metal in de breedste zin van het woord). De muziek is een mix tussen het de hallucinerende invloeden van Mahavishnu Orchestra, de complexheid van de laatste Death-albums, de deathmetal-prestaties van Cynic en de progressieve hardrockinvloeden van Rush.

De Canadese band CANCER BATS is gevormd in 2004 met als doel een mix te spelen van Refused, Black Flag, Led Zeppelin en Down. Hun mix hardcore, southern rock en punkrock bezorgde hen de nodige faam, succes en enkele leuke tournees.

THE OCEAN is een experimentele metal band die elementen uit de progressieve metal combineert met klassieke muziek en elektronische soundscapes. Resultaat: "ambient soundtrack doomrock".

Wat moet je doen om te winnen? Heel makkelijk! Gewwon een mailtje sturen naar prijsvraag @ rockblog.be

Winnaars zijn op de hoogte gebracht.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!