Lowlands tickets vandaag in de voorverkoop + UPDATE (uitverkocht)

Toegevoegd op vrijdag 26 november 2010, 01:00
Laatste update vrijdag 26 november 2010, 17:43
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog

Lowlands tickets vandaag in de voorverkoop + UPDATE (uitverkocht)

Hierbij herinneren we onze bezoekers eraan dat vandaag om 11:00 uur de tickets voor Lowlands 2011 in de voorverkoop gaan. Dit is wegens de geplande BTW-verhoging van 6 naar 19 procent, die doorgevoerd gaat worden in 2011 door het Kabinet Rutte 1.

Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar via www.lowlands.nl en via www.livenation.nl om 11:00 uur en zullen 165 euro per stuk gaan kosten, inclusief servicekosten en 6 procent BTW. Afgezien van de BTW-verhoging in 2011, zijn de kaarten ten opzichte van vorig jaar ook nog eens tien euro duurder geworden; Een verhoging van ruim 6 procent.

Wat doe jij?

Koop jij direct een kaartje vandaag of wacht je er nog even mee? Misschien ben je wel helemaal geen Lowlander. Laat ons weten wat jij doet en stem op de Lowlands Ticket Poll.

UPDATE 1: De reguliere tickets voor Lowlands 2011 lijken uitverkocht. Er zijn momenteel enkel nog CJP-tickets te koop. De kat uit de boom kijken behoort niet meer tot de mogelijkheden, de hype  rondom de ticketverkoop heeft voor een tweede jaar op rij voor een record gezorgd op het gebied van ticketverkoop.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!