Zelf-bevestigingen voor Zwarte Cross en North Sea Jazz 2011

Toegevoegd op donderdag 2 december 2010, 10:32
Laatste update donderdag 2 december 2010, 10:36
Geschreven door Redactie
Bron: Rockblog

Zelf-bevestigingen voor Zwarte Cross en North Sea Jazz 2011

Na even surfen op het internet op deze koude ochtend vinden we al enkele bands voor de zomerfestivals voor de komende (hopelijk) warme zomer. We vinden bands voor Zwarte Cross Festival en North Sea Jazz Festival.

Voor Zwarte Cross Festival in Nederland dat zoals gebruikelijk plaatsvindt midden juli, hebben we ondertussen twee bands gevonden die het niet konden laten om hun komst al aan te kondigen. Een tijdje geleden vonden we Madball die zichzelf bevestigd, maar nu ook de Britse band The Cubical. Zij weten te vertellen op 15 juli te spelen op Zwarte Cross 2011.

Ook voor North Sea Jazz vinden we al de eerste zelf-bevestiging. Op 8 juli zal de Noorse Ole Jacob Hystad op het festival optreden. Vorig jaar was Stevie Wonder daar nog aanwezig, dus wie weet welke namen we nog kunnen verwachten.

We houden jullie op de hoogte als we nog bands vinden die al graag een geschenkje onder de boom leggen door zichzelf al te bevestigen.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!