Zwarte Cross strikt The Black Crowes voor 2011

Toegevoegd op dinsdag 21 december 2010, 17:38
Laatste update dinsdag 21 december 2010, 18:07
Geschreven door Reno
Bron: Rockblog

Zwarte Cross strikt The Black Crowes voor 2011

De Zwarte Cross opent met namen van formaat. Als één van de eerste acts voor de editie van 2011 is namelijk The Black Crowes vastgelegd. De Amerikanen treden vrijdag 15 juli op en spelen op het hoofdpodium een volledige set. Het spektakel in Lichtenvoorde is komend jaar wederom drie dagen en wel op 15, 16 en 17 juli. De voorverkoop is inmiddels van start gegaan. Naast The Black Crowes werden vnadaag nog zestien namen bevestigd.

Madball en The Cubical lekten eerder al uit, deze twee zijn vandaag ook officieel aan de lineup toegevoegd.

Hieronder alle bevestigde namen tot nu toe, op alfabetische volgorde:

Anthrax , Crimson Glory, De Motorband, Disabuse, Ilse DeLange, Jacqueline Govaert, Jovink & The Voederbietels, Life Of Agony, Madball , Miss Montreal, Normaal, Psychotic Waltz, Royal Republic, The Black Crowes, The Cubical , Tim Knol en Vanderbuyst.

Het Zwarte Cross Festival is een feest met muziek, motorcross, stunts, humor, theater en spektakel. Het festival staat bekend om de typische Achterhoekse gezelligheid en gastvrijheid en wordt jaarlijks bezocht door jong en oud. Op de veertiende editie van het Zwarte Cross Festival in 2010 kwamen 148.000 bezoekers af. De camping bestaat uit 17.500 bezoekers. Kernwoorden: feest, verdraagzaamheid, originaliteit, humor, muziek, sport en stunts.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!