Winnen: 2x2 Kaarten voor No Turning Back @ 013

Toegevoegd op zaterdag 1 januari 2011, 23:02
Laatste update donderdag 6 januari 2011, 00:55
Geschreven door Dirk
Bron: Rockblog

Winnen: 2x2 Kaarten voor No Turning Back @ 013

Donderdag 6 januari staat een stukje Nederlandse muziekgeschiedenis op het podium. De hardcore helden van No Turning Back zullen neerstrijken in Poppodium 013 te Tilburg.

Bekend om de energieke liveshows en om de Stronger World tour (waarmee meer dan vijftig landen werden aangedaan) is No Turning Back absoluut een grote naam die tot de Europese top gerekend kan worden. In 2011 zal het nieuwe album, Take Control, uit gaan komen en op 6 januari zullen hier vast al nummers van ten gehore worden gebracht!

Uiteraard staan er meer bands geprogrameerd deze avond; Ook het opkomende Noyalty, Metalcoreband As Enemies Arise(die tijdens deze tour het nieuwe album Chapters zal releasen) en de Dance/Trance/Metalcore combinatie van Haribo Macht Kinder Froh zullen van zich laten horen.

Een prachtig pakket voor de metalheads. Lijkt het jou leuk om hier samen met een vriend of vriendin heen te gaan? Dat kan. Rockblog geeft namelijk in samenwerking met 013 2x2 kaarten weg voor deze avond!!!

Meedoen is vrij simpel. Stuur een mail naar Dirk@Rockblog.nl met daarin een originele, creatieve, gekke of ontroerende reden waarom wij jou die kaarten moeten geven. Wees snel, de actie sluit 4 januari om 12 uur. Winaars ontvangen zo snel mogelijk een bericht via de mail.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!