Bospop bevestigt komst Gregg Allman

Toegevoegd op woensdag 26 januari 2011, 14:12
Laatste update woensdag 26 januari 2011, 14:28
Geschreven door Dirk
Bron: Rockblog

Bospop bevestigt komst Gregg Allman

Het Bospop Festival vindt op 9 en 10 Juli voor de 31e keer plaats in Weert. Zelfs met grote namen als John Fogerty, Status Quo en Toto afgelopen jaar op de line-up, doet de organisatie zijn best dit jaar nog beter te maken. Nadat de komst van het Zweedse Roxette en Nederlandse rockchick Anouk al eerder bevstigd waren, komt nu blueslegende Gregg Allman het affiche versterken.

Op de site is het volgende te lezen:

"Bij het uitkomen van zijn nieuwe cd “Low country blues”, het eerste in 9 jaar, bevestigd Gregg Allman zijn komst naar Bospop op zaterdag 9 juli a.s. Medeoprichter van The Allman Brothers Band en als keyboarder, gitarist en songwriter medeverantwoordelijk voor de legendarische status welke deze rock-bluesband heeft bereikt. Met zijn, nog steeds, karakteristieke bluesstem bezit Gregg een uitzonderlijk “instrument” welke op zijn nieuwe cd op een soulvolle wijze in stelling wordt gebracht."

Ook laat de organisatie weten dat we op 23 februari de rest van het programma te horen krijgen en dat vanaf 26 februari de kaarten verkrijgbaar zijn.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!