Rockblog pakt uit op de festivalmarkt van Groezrock

Toegevoegd op dinsdag 1 februari 2011, 23:51
Laatste update vrijdag 11 februari 2011, 13:53
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog

Rockblog pakt uit op de festivalmarkt van Groezrock

Ja, je leest het goed: met trots kunnen wij melden dat Rockblog dit jaar aanwezig is op de festivalmarkt van Groezrock. Tussen de platenlabels, magazines en merchandising zullen wij twee strekkende meters vullen met rock, humor en uiteraard wat speciaals voor onze vaste volgers!

Misschien had je onze naam al gezien op de website van Groezrock bij de bekendmaking van de eerst lading aanwezigen op de festivalmarkt? Of wellicht is het compleet langs je heengegaan, maar het klopt: de Rockbloggers zijn van de partij! Achter de Rockblogschermen wordt al een tijdje hard gewerkt aan het samenvoegen van de puzzelstukjes, en het belooft een geweldige resultaat te worden.

Kom dus bij ons langs op Groezrock voor een babbeltje, wat inside-information en een paar leuke, exclusieve acties bij onze stand. En mocht je je geroepen voelen bier te trakteren, dan houden we je zeker niet tegen.

Niet alleen op de festivalmarkt zullen we present zijn, ook zullen we uiteraard weer rondlopen op het festivalterrein voor een recensie en een serie foto's van het festival.

Je herkent ons natuurlijk (zowel op het festival als op de markt) aan het inmiddels bekende en beruchte Rockblog logo.

See you at Groezrock!

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!