Win: 3x2 Tickets A Brand, Jamaica, The Tellers @ Het Depot, Leuven

Toegevoegd op woensdag 9 februari 2011, 13:00
Laatste update woensdag 16 februari 2011, 13:00
Geschreven door Redactie
Bron: Rockblog

Win: 3x2 Tickets A Brand, Jamaica, The Tellers @ Het Depot, Leuven

Winner winner, chicken dinner! Dat zeggen ze dagelijks in Las Vegas. Misschien kan jij dit ook zeggen wanneer je alweer een mooie prijs kan winnen hier op Rockblog. Deze keer een concert met 3 schitterende bands in Het Depot, Leuven op 17 Februari.

Wat kan je winnen? Duotickets voor het concert van A Brand, Jamaica en The Tellers op 17/02/2011 @ Het Depot, Leuven

Hoe kan je winnen? Mail je naam, adres naar prijsvraag@rockblog.be met als titel ''Prijsvraag A Brand''

Het energieke vijftal van het Vlaamse A Brand weet een harde totaalsound perfect te combineren met dansbare ritmes en aanstekelijke lyrics. Catchy songs met een knipoog naar glamrockers als T. Rex en David Bowie & invloeden van britpop zijn nooit veraf!

The Tellers wisten een paar jaar geleden al potten te breken met debuutplaat Hands Full of Ink. Na 2 jaar intensief touren, bleef echter frontman Ben Baillieux-Beynon alleen over. Exit Charles Blistin dus en welkom Fabrice, Cesar en Joos. Het nieuwe gezelschap nam de plaat Close The Evil Eye op, waarmee ze ook in Vlaanderen hun doorbraak kunnen forceren.

Het olijke duo Hilaire/Lyonet uit Parijs liet al eerder van zich horen met Poney Poney. Maar met Jamaica maken ze electropop met een eighties-randje & vette gitaarriffs. Voor hun debuutalbum No Problem konden de heren op niemand minder rekenen dan Xavier de Rosnay (Justice) en Peter Franco, de sound engineer van Daft Punk.

Succes! Deze prijsvraag loopt t.e.m. Dinsdag 15 Februari.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!