Bospop strikt The Resistance Plot en Walter Trout(+UPDATE: o.a. Dream Theater & Journey)

Toegevoegd op zaterdag 19 februari 2011, 13:48
Laatste update zaterdag 19 februari 2011, 18:28
Geschreven door Dirk
Bron: Rockblog

Bospop strikt The Resistance Plot en Walter Trout(+UPDATE: o.a. Dream Theater & Journey)

Nederlandse Rockers van The Resistance Plot melden op de website dat ze vrijdag 8 juli de tent mogen openen op het Bospop festival te Weert. De 31e editie had al eerder de terugkeer van Roxette, onze eigen Anouk en blueslegendes Black Country Communion(met Joe Bonamassa) op het affiche staan. Op de site van The Resistance Plot staat echter nog een extra naam; Walter Trout.

Het volgende staat als afsluiting van het artikel;

"Momenteel is er nog niet veel bekend over de programmering, echter zijn Anouk, Roxette, Black Country Communion en Walter Trout al bevestigd."

Nadat eerder bekend werd gemaakt dat we Woensdag 23 februari bijna de gehele line-up krijgen komt de organisatie hier deels op terug. Op Twitter verscheen vanmorgen dit goede bericht:

"BOSPOP SURPRISE: Maandag al een nieuwe naam en en en...dinsdag misschien zelfs een paar namen!"

Uiteraard brengen wij jullie ook daar weer van op de hoogte.

 

UPDATE:

Onze collega's van Classic Rock Festival Weblog hebben goed opgelet bij het doorlezen van de nieuwe Aardschok. In de nieuwe versie van het Magazine staan al enkele toevoegingen aan de line up.

Volgens het muziekblad zijn ook Dream Theater, Journey, Foreigner, Bush en Riverside van de partij, deze namen zullen hoogstwaarschijnlijk de komende dagen officieel bevestigd worden.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!