Arctic Monkeys en Eminem bovenaan affiche V Festival 2011

Toegevoegd op dinsdag 1 maart 2011, 09:53
Laatste update dinsdag 1 maart 2011, 10:03
Geschreven door Redactie
Bron: Rockblog

Arctic Monkeys en Eminem bovenaan affiche V Festival 2011

Het lijkt er op dat Eminem de festivaltour op zal gaan dit jaar. Na enkele shows in Amerika zal de rapper ook naar Europa komen als headliner van V Festival 2011 in UK op 20 en 21 Augustus. Toevallig hetzelfde weekend als Pukkelpop in Belgiƫ waar de rapper ooit als headliner genoteerd stond maar toen niet is kunnen komen.

Ook Arctic Monkeys staan er bovenaan de affiche. Rihanna zal waarschijnlijk samen met Eminem ook enkele nummers brengen want ze staat op dezelfde dag genoteerd. Nog enkele leuke namen zijn Plan B, The Script, Dizzee Rascal, Pendulum, Kaiser Chiefs, Duran Duran, Manic Street Preachers, Primal Scream, Razorlight, Scouting For Girls, The Wombats en vele andere. Meer info op http://www.vfestival.com/

Het lijkt er dus op dat Eminem en Foo Fighters wel eens 2 top acts zouden kunnen zijn op Pukkelpop 2011. Bovenstaande bands maken natuurlijk ook kans voor Lowlands 2011 in Nederland.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!