21ste keer Dour

Toegevoegd op vrijdag 10 juli 2009, 13:41
Laatste update vrijdag 10 juli 2009, 13:53
Geschreven door Redactie
Bron: Rockblog

21ste keer Dour

Volgende week is het weer zover, in het kleine dorpje Dour vindt -van 16 t/m 19 juli- voor de 21ste keer het mooie festival Dour plaats.

Ieder jaar weet Dour te verassen door een prachtige lineup neer te zetten. Ook dit jaar staan er redelijk wat sterke namen op de affiche. Dour biedt iedereen wat wils, zo is er een mengelmoes van dance, trance, hip-hop, punk, metal, wereldmuziek en vele andere muziekstromingen.

Deze combinatie maakt van Dour zeker een succesformule en dat beamen zeker de festivalgangers die ieder jaar trouw naar Dour gaan.

Dour ligt tegen de Franse grens aan en dat maakt dat er veel Fransen naar dit festival komen, maar over heel de wereld is Dour bekend. Uit alle buurlanden komen ze naar hier om te genieten van alle genres en van goede muziek en een heerlijke sfeer.

Dit jaar is het programma ook weer mooi gevuld met als absolute hoogtepunten de Pet Shop Boys en Dropkick Murphys, maar ook van eigen bodem komen er artiesten zoals Selah Sue (zeker een aanrader deze zangeres) en Magnus met een DJ-set.

Ook qua dance acts zullen er redelijk wat goede bands staan zoals MSTRKRFT, Shameboy en Digitalism. Daarnaast zijn rockstromingen als Metal, hardcore en punk ook goed vertegenwoordigt met Walls Of Jericho, Sepultura, ISIS en vele anderen. Als we alle bands bekijken, dan betekent dit dat het weer een goede affiche is dit jaar en dat Dour ongetwijfeld weer een feestje gaat worden.

Voor de volledige line up klik hier

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!