Channel Zero komt terug!

Toegevoegd op vrijdag 12 juni 2009, 17:50
Laatste update vrijdag 12 juni 2009, 17:54
Geschreven door Bjorn
Bron: Rockblog

Channel Zero komt terug!

Channel Zero kruipt terug op het podium. De metalband Channel Zero dat zijn naam ontleende aan een nummer van Public Enemy genaamd "She watch channel zero?!". Channel Zero bracht vijf albums uit in de voorbije 20 jaar. Het bekendste album is wellicht 'Unsafe' waarvan er 60.000 exemplaren over de toonbank gingen. Hun succes groeide en ze mochten op grote festivals spelen. Ze deden dienst als voorprogramma voor Body Count, Kiss en Megadeth.

In 1997 ging de band onverwacht uit elkaar terwijl ze net heel populair waren. Channel Zero heeft hits gescoord als Help, Black Fuel, Suck My Energy , Fool's Parade en Bad To The Bone.

Nu treden ze éénmalig terug op in België op 22 januari 2010 in AB! De zanger heeft al laten doorschijnen op radiostation StuBru dat er misschien mogelijkheden zijn voor andere plannen (nieuwe cd, meerdere concerten, festivals,...) maar ze concentreren zich nu op dat ene concert die ze gaan geven!

De voorverkoop van de tickets begint vanaf 16 juni, via de site van AB en kosten 33 euro.

 

met dank aan Jeroen Demets voor het bericht

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!