Dour en Pukkelpop hebben nieuwe namen

Toegevoegd op donderdag 9 april 2009, 17:10
Laatste update dinsdag 14 april 2009, 12:59
Geschreven door Redactie
Bron: Rockblog

Dour en Pukkelpop hebben nieuwe namen

En iedere dag hebben we iets te melden, vandaag dus weer want Dour maakt drie nieuwe namen bekend. Zo zullen de Britten van Pet Shop Boys een headliner zijn op het Festival in het Waalse Dour. verder komt Animal collective en Jamie Lidell naar dit gezellige festival.

Ook zullen op Dour festivalhutten te huur zijn, dit werd vorig jaar op graspop ingevoerd maar blijkt een enorm succes te zijn waardoor meer festivals van dit gebruik maken. Hier kan je de volledige lineup zien. Klik hier om verder te lezen.

Ook hebben we op het internet gevonden dat The Manic street Preachers weer op pukkelpop staan. Vorig jaar stonden deze britten al op Pukkelpop en nu zullen ze dit in 2009 dus overdoen. Ook zullen ze op Reading/Leeds staan.

Verder zien we op de sites van Fight Like Apes en Florence and The Machine dat ze op Pukkelpop gaan spelen. Voor een compleet overzicht van Pukkelpop klik hier.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!