Glastonbury boekt Blur en nog vier bands

Toegevoegd op vrijdag 27 februari 2009, 14:02
Laatste update dinsdag 3 maart 2009, 23:07
Geschreven door Bjorn
Bron: Rockblog

Glastonbury boekt Blur en nog vier bands

GlastonburyEmily Eavis, dochter van Michael Eavis (zeg maar de Herman Schueremans van Glastonbury) onthult vandaag in een interview 4 nieuwe namen. We meldden al eerder de komst van Bruce - The Boss - Springsteen en nu worden The Doves bevestigd en enkele vrouwelijke artiesten zoals Emiliana Torrini, Lily Allen (die haar komst al zelf bevestigde) en Florence & The Machine. Verder vertelt Emily dat de lineup zo goed als vast staat, maar dat er zeker nog enkele verrassingen zitten aan te komen. Ook bij Glastonbury zal er 'snel nieuws' volgen (like usual). Nog een pikant detail, Glasto is al een hele poos uitverkocht zonder dat er nog maar één headliner werd bekend gemaakt. Op onze geruchtenlijst voor Glastonbury hadden we met Doves, Lily Allen en Florence And The Machine weer drie namen goed. Indien je meer informatie en geruchten voor het festival wenst, klik dan op het Glastonbury logo.

Michael Eavis had eerder al aangegeven dat Blur op Glastonbury zou komen. Nu zei hij op de NME Awards dat Blur hoogstwaarschijnlijk op de affiche zal staan. Er is wel nog wat werk aan die bevestiging maar de fans zullen niet teleur worden gesteld.

UPDATE: 27-FEB @ 13:00 Blur bevestigt zichzelf in een interview op NME en zal dit jaar spelen op onder meer Glastonbury. Er staan nog meer gigs in de planning voordat ze spelen op het festival, wie weet nog een plekje op Werchter of Pinkpop?

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!