Guns N' Roses op tour + Slash cd

Toegevoegd op donderdag 22 oktober 2009, 10:20
Laatste update donderdag 22 oktober 2009, 10:20
Geschreven door Bjorn
Bron: Rockblog

Guns N' Roses op tour + Slash cd

Guns N' Roses, de groep rond frontman Axl Rose gaat op tour om hun vorig jaar verschenen plaat 'Chinese Democrazy' te promoten. Veel valt daar niet aan te promoten want die plaat liet zomaar eventjes 14 jaar op zich wachten en is om het lichtjes uit te drukken: ZWAK.

De band met alleen nog Axl Rose als origineel lid gaat dus in januari 2010 naar Canada om daar enkele concerten te geven. Verder zijn er ook geruchten dat GNR in Azie zou spelen. Tegen de zomer zouden ze misschien ook naar Europa komen.

Slash, de gitarist van oa Velvet Revolver én ex-Guns N' Roses is al een tijdje bezig aan een solo album. 'Slash & Friends' heet het album en komt uit in het voorjaar van 2010.
De lijst met friends van Slash is wel indrukwekkend: Andrew Stockdale, Dave Grohl, Iggy Pop, Nick Oliveri, Ronnie Wood, Flea, Jason Bonham, Fergie, Duff Mckagan en Adam Levine maken hun opwachting op het album.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!