Hurricane, Roskilde en Werchter droppen nieuwe namen

Toegevoegd op woensdag 11 maart 2009, 13:45
Laatste update woensdag 11 maart 2009, 18:15
Geschreven door Redactie
Bron: Rockblog

Hurricane, Roskilde en Werchter droppen nieuwe namen

Hurricane / SouthsideGisteren gooide Rock am Ring namen in de ring, vandaag is het de beurt aan Hurricane. Verrassing van formaat is dat na Faith no More nu ook Nine Inch Nails naar hurricane komt en niet naar Rock Am Ring. Ook maken ze bekend dat Less than Jake, Duffy, Paolo Nutini, Anti Flag, Brand New en Bosse. Het overzicht van de reeds bekend gemaakte namen vind je via het Hurricane logo of hier.

Roskilde

Ook Roskilde meldde zich, zoals gebruikelijk op woensdag, met nieuwe namen. Friendly Fires, Royksopp, Frightened Rabbit en Volbeat zijn toegevoegd aan de lineup van het Deense festival. Volgende week, zelfde tijd, zelfde zender: weer nieuwe namen voor Roskilde. Eerder deze week werd al bekend dat ook Nine Inch Nails aanwezig zal zijn op Roskilde, wat de kans op een optreden op Rock Werchter groter maakt.

UPDATE 1 @ 15:25: Verder kunnen we melden dat Royksopp ook op Rock Werchter te vinden zal zijn. De band bevestigt een optreden op het Belgische festival en zal er op zondag 5 juli staan.

UPDATE 2 @ 16:40:  Daarnaast zal ook Pendulum te vinden zijn op de Werchter-wei. De band bevestigt een optreden op de Werchter-donderdag (2 juli) via hun myspace pagina.

UPDATE 3 @ 17:00: Ook bevestigt The Mars Volta dat ze naar Werchter komen op zondag 5 juli, via hun website. Daarmee hebben we alweer drie van onze hele mooie geruchten bevestigd zien worden vandaag.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!