Jane's Addiction en meer op Oxegen

Toegevoegd op donderdag 5 maart 2009, 16:22
Laatste update donderdag 5 maart 2009, 16:22
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog

Jane's Addiction en meer op Oxegen

OxegenVorige maand wisten we je als eerste te melden dat Jane's Addiction ging touren met Nine Inch Nails. Dit is nu definitief vastgelegd en een eerste stop van de twee bands, is er in de vorm van Oxegen. Het Ierse festival had al een geweldige lineup, en voegt daar nu nog meer mooie namen aan toe. Naast Jane's Addiction en Nine Inch Nails, zijn onder meer de Pet Shop Boys, Eagles of Death Metal, Manic Street Preachers, Glasvegas, Aeroplane en God is an Astronaut toegevoegd.

De headliners voor dit jaar zijn Blur, The Killers, Snow Patrol en Kings of Leon. Veel van deze bands worden gedeeld met het Schotse broertje van het festival: T In The Park. We verwachten dat het niet lang zal duren voordat ook T een aantal van deze namen zal toevoegen aan het affiche. Aangezien Oxegen plaatsvindt tussen 10 en 12 juli, bestaat er nog steeds een kans dat een aantal van deze bands een week eerder te zien zou kunnen zijn op Rock Werchter. Klik op het Oxegen logo voor meer info over het festival.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!