KISS en meer op Graspop 2010 + UPDATE

Toegevoegd op maandag 23 november 2009, 11:14
Laatste update donderdag 26 november 2009, 14:00
Geschreven door Bjorn
Bron: Rockblog

KISS en meer op Graspop 2010 + UPDATE

Kiss heeft op hun site een tourschema online geplaatst voor volgende zomer. Tussen die data zien we op 27 juni Graspop staan. Het stond al een tijdje vast dat Kiss ging touren en onlangs waren ze ook bevestigd voor Hellfest. Nu zullen ze dus headlinen op Graspop! Op onze festival pagina van Graspop zie je wie er ook zijn komst zelf bevestigd heeft.

Ondertussen is er ook de pre-sale aan de gang bij Graspop. Een combi-ticket kost 135 €.

UPDATE: Naast Graspop heeft KISS ook 18 juni vrijgehouden voor een optreden in het Gelredome in Arnhem. De presale voor dit concert start volgens de website komende woensdag 25 november.

UPDATE 2: Uit ons geruchtenlijstje zijn vandaag tevens Anvil, Immortal, Sepultura, Tankard en Ignite bevestigd. Daarnaast zijn My Dying Bride, Korpiklaani, Behemoth, RATT, Walls of Jericho, Alestorm, All Shall Perish, Deadlock, Faceless, Anvil, Tarja, Jon Oliva's Pain, Bleeding Through en Necrophobic aan de lineup toegevoegd.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!