K's Choice, headliner op Dranouter!

Toegevoegd op woensdag 10 juni 2009, 10:55
Laatste update woensdag 10 juni 2009, 14:06
Geschreven door Bjorn
Bron: Rockblog

K's Choice, headliner op Dranouter!

K's Choice wordt headliner op vrijdag 7 augustus op de 35e editie van Folk Dranouter. Ook komen Buurman, Variomatic, Venus In Flames en Jose Valencia. Sharon Corr heeft haar concert op dranouter helaas geannuleerd.

K's Choice is terug van weggeweest. Na zes lange jaren van stilte beogn de microbe bij Sarah & Gert Bettens weer te kriebelen. Elk gingen ze hun weg met succesvolle solo-carrières. Broer en zus Bettens kregen het voorstel van Dranouter en zagen er de uitstekende gelegenheid in om opnieuw het groepsgevoel wat aan te wakkeren vooraleer ze later dit jaar in de studio duiken. Een nieuw album zou in 2010 in de rekken moeten liggen. Nu zijn de eerste nummers nog vorm aan het krijgen.

Ondertussen staat ook het tijdschema online. Dat kun je hier bekijken.
Folk Dranouter vindt plaats van 7 tot 9 augustus in het West-Vlaamse Dranouter. Klik door naar onze festival pagina van Dranouter voor alle bands te zien en ook de self confirmed bands!

 

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!