Nieuw concept 2ManyDJs

Toegevoegd op vrijdag 29 mei 2009, 20:10
Laatste update vrijdag 29 mei 2009, 20:27
Geschreven door Bjorn
Bron: Rockblog

Nieuw concept 2ManyDJs

De mannen van 2ManyDJs zijn zich aan het voorbereiden voor hun eerste echte live tournee mét "special effects". De broertjes Dewaele hebben voor die special effects twee vrachtwagens vol materiaal nodig!

Ze komen dus met een nieuw concept op de proppen. Het blijft nog altijd een DJ-set zegt David Dewaele. Maar als ze nu bijvoorbeeld Prince spelen dan word die hoes van dat nummer geanimeerd. En ook gaan ze met dvd's draaien in plaats van cd's. Die visuals worden voor het eerst gebruikt op Rock Werchter.

Verder is er ook nieuwe merchandising op de markt en die is ontworpen door Fergadelic. Hij is ook verantwoordelijk voor het artword van Die Verboten én het nieuw 2ManydDJs radiostation dat in juli op het net zal staan.

Deze zomer wordt héél druk voor de Dewaeles want ze staan zowaar als Soulwax, 2ManyDJs live én als 2ManyDJs met een DJ-set op het podium. Alle tourinfo vind je hier.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!