Nova rock oostenrijk maakt nieuwe namen bekend

Toegevoegd op donderdag 19 februari 2009, 21:50
Laatste update donderdag 19 februari 2009, 22:49
Geschreven door Redactie
Bron: Rockblog

Nova rock oostenrijk maakt nieuwe namen bekend

NovarockVandaag komt het Oostenrijkse festival Nova Rock met nieuwe namen. Hieronder bevindt zich toch een grote verassing namelijk dat de Guano Apes een speciale reunie tour gaan doen. De Duitse band die bekend werd met het nummer Open Your Eyes, waar zangeres Sandra Nasic laat blijken dat ze een stevige stem heeft.

Naast Guano Apes valt ons ook op dat Chris Cornell zijn afgelaste concerten goed gaat maken en dat ook hier Limp Bizkit aanwezig gaat zijn. Limp Bizkit werd eerder al bekend gemaakt voor Rock Am Ring, Rock Werchter en Download.

De andere namen die ze bekend maken zijn Kaiser Chiefs, The gaslight anthem, Static X, sevendust, The sword, All that remains, Lacuna Coil, Eisbrecher en Expatriate. Nova Rock zet hiermee een fantastisch affiche neer voor zijn vijfde verjaardag, het lustrum zal gevierd worden van 19 t/m 21 juni.

Aangezien veel bands rondtouren van deze lijst, is het goed mogelijk dat een aantal namen ook aanwezig zullen zijn op bijvoorbeeld Rock Werchter, Rock Am Ring, Download, Glastonbury en Graspop. Klik op de desbetreffende festivalnaam voor meer info over de geruchten en bevestigingen voor dat festival.

 

 

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!