Oasis betaalt 70.000 fans terug

Toegevoegd op vrijdag 5 juni 2009, 18:34
Laatste update vrijdag 5 juni 2009, 18:37
Geschreven door Bjorn
Bron: Rockblog

Oasis betaalt 70.000 fans terug

Oasis die gisteren zijn eerste 'gig' van 3 uitverkochte avonden in Heaton Park in thuisstad Manchester gaf is even de mist ingegaan. 70.000 fans hadden als voorprogramma al Twisted Wheel, Reverend and the Makers en Kasabian voorgeschoteld gekregen. Toen Oasis hun set inzette met 'Rock 'n Roll Star' viel het geluid uit en de band verdween van het podium. Vijf minuten later komen ze terug en zetten ze de eerste noten van 'Lyla' in maar opnieuw ging het fout. De generator achter het podium was kapot. Gevolg: het geluid viel wéér weg en de generator moest hersteld worden.

Pas dik een halfuur later kwam Oasis terug op het podium. Liam Gallagher sprak het publiek toe dat het vanaf nu 'a free gig' was. Broer Noel excuseerde zich voor het voorval en beloofde 'a full refund' aan alle 70.000 fans. Komt op zo'n 3 miljoen pond (3,4 miljoen euro). Wie dit allemaal gaat betalen is wel nog een raadsel.

Oasis is speelde daarna hun set probleemloos uit met klassiekers als 'Wonderwall', 'Live Forever' en 'Don't Look Back In Anger'. We kunnen Oasis op donderdag 2 juli aan het werk zien als headliner op Rock Werchter.

 

http://www.hln.be/static/FOTO/pe/6/5/5/media_l_928460.jpg

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!