Pavement re

Toegevoegd op vrijdag 18 september 2009, 11:12
Laatste update dinsdag 29 september 2009, 12:18
Geschreven door Bjorn
Bron: Rockblog

Pavement re

De groep Pavement komt terug bij elkaar. De zoveelste muzikale reünie van de laatste jaren is terug een feit. Elf jaar na de split van deze alternatieve Amerikaanse band treden ze dus weer op. Hun eerste 'gig' is gepland op 21 september 2010 in Central Park in New York. De ticketverkoop gaat vandaag van start.
Pavement komt terug met de 5 originele bandleden. Ze benadrukken wel dat het maar gaat om een tijdelijke reünie. Met het album Crooked rain, crooked rain uit 1994 zijn ze doorgebroken.

 

Update: Er is momenteel een gerucht dat deze groep gaat touren over de wereld. Nu is alleen de vraag of de 'gig' in New York wel echt hun 1ste optreden zal zijn. Pavement stond in 1999 op de Mainstage van Rock Werchter, misschien ook in 2010, 2011? We zullen het moeten afwachten.

Update: Gitarist Scott Kannberg van Pavement heeft laten weten dat Pavement bij hun come-back tour in de UK gaat optreden. Glastonbury kan misschien wel een mogelijkheid zijn laat Scott ons weten. Verder willen ze in de zomer wat touren maar er of er veel festivals tussen gaan zitten komen we nog niet te weten.

 

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!