Primavera Sound Strikt Pavement - UPDATE

Toegevoegd op woensdag 28 oktober 2009, 11:41
Laatste update vrijdag 13 november 2009, 09:56
Geschreven door Redactie
Bron: Rockblog

Primavera Sound Strikt Pavement - UPDATE

Het is nog maar October en er is alweer een Festival dat zijn Headliner bekend maakt. Primavera Sound viert zijn 10de Editie met niemand anders als Pavement.


Na jaren van speculatie is misschien wel de belangrijkste Amerikaanse band van de jaren negentig teruggekeerd naar het podium. Met Mark Ibold, Scott "Spiral Stairs" Kannberg, Stephen Malkmus, Bob Nastanovich en Steve West. Ze herenigen voor data rond de wereld in 2010 met shows in New York, Londen, ATP UK en nu San Miguel Primavera Sound '10, wat de eerste datum is die bevestigd is op het vasteland van Europa.

Primavera Sound '10 zal plaatsvinden in Madrid & Barcelona van 27 t.e.m. 29 Mei, 2010. Jaarlijks staan er meer als 150 artiesten op het programma.

Tickets zijn alreeds te koop hier.

UPDATE:

Nu kan je ook Pixies bewonderen op Primavera Sound 2010. Alweer een headliner van formaat, we zijn benieuwd wat dit gaat betekenen voor andere festivals. Gaan de Pixies op festivals staan zoals Rock Werchter & Lowlands?


 

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!