Rockblog lanceert vernieuwde layout

Toegevoegd op dinsdag 1 september 2009, 00:01
Laatste update dinsdag 1 september 2009, 00:16
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog

Rockblog lanceert vernieuwde layout

Rockblog is nu nog lekkerder! Vandaag gaat de vernieuwde layout in premiere. Deze biedt een extra stukje overzichtelijkheid, duidelijkheid en frisheid. Wij zelf zijn er blij mee, hopelijk zijn jullie dat ook! Alle -opbouwende- feedback is welkom in de comments of op het forum. Wij horen graag wat de bezoeker er van vindt.

Op de frontpage is al geruime tijd wat extra informatie te zien. Deze wordt nu ook nog eens netjes weergeven, zoals het hoort. Zo kun je ons volgen op twitter, fan van ons worden op facebook en onze RSS Feed uitlezen met je favoriete feed-reader. Daarnaast is ook onze crew-informatie vernieuwd, in de loop van de dag komt daar nog een hele charmante crewfoto bij.

Mocht je trouwens interesse hebben in een functie als redacteur van nieuws, festivalgeruchten of -bevestigingen: laat dit dan (met motivatie) weten aan haiko[at]rockblog.nl

RSS/XML Rockblog op Facebook! Rockblog nieuws via Twitter! Over Rockblog

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!