Rocknieuws ivm Green Day, Jack White & Blackbox Revelation

Toegevoegd op donderdag 16 april 2009, 14:54
Laatste update maandag 20 april 2009, 14:01
Geschreven door Bjorn
Bron: Rockblog

Rocknieuws ivm Green Day, Jack White & Blackbox Revelation

Vandaag werd op Stubru de nieuwe single van Green Day gedraaid. 'Know Your Enemy' is de eerste single uit het album '21th Century Breakdown' die uitkomt op 15 mei. Je kan de single hier herbeluisteren.
Klik hier om verder te lezen.

 

The Black Box Revelation, 2 jonge snaken uit België staan het in bekende Britse muziektijdschrift NME. Ze werden tweede in Humo's Rockrally in 2006, stonden al op Dour, Pukkelpop en Werchter. Tourden al in USA, deden het voorprogramma van dEUS en Eagles Of Death Metal. Nu zijn ze terug met een nieuwe single 'High on a Wire'. Je kan op Humo de nieuwe single gratis downloaden. En hier kan u het artikel uit NME lezen. Straffe mannen die van Blackbox!

Tenslotte willen wij meedelen dat Jack White, u wel bekend van The White Stripes, The Raconteurs en het minder bekende The Dead Weather een film gaat maken rond zijn band The White Stripes. Naast deze drukke bezigheden gaat hij dus ook nog eens een film maken. Wij houden hem allezins niet tegen.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!