Swingend de paasvakantie in met Enterrock

Toegevoegd op vrijdag 3 april 2009, 11:31
Laatste update vrijdag 3 april 2009, 13:48
Geschreven door Redactie
Bron: Rockblog

Swingend de paasvakantie in met Enterrock

EnterrockVolgende week begint de paasvakantie en hoe kan je dat beter inzetten dan een goed indoor muziekfestival. Enterrock is er zo eentje, ze vieren vandaag hun 20 jarig bestaan en dit mag niet ongemerkt voorbij gaan dachten ze daar in limburg. Twee zalen en twee goed gevulde programma's. Klik hier om verder te lezen.

 

In concerthal opent als jaarlijkse traditie de winnaar van de limbolink en dit zijn de genkenaars van Basic Slips. Zij krijgen op Enterrock de kans om te bewijzen wat ze in hun mars hebben.

Daarna krijgen de Ska-punkers van Streetlight Manifesto de kans om na hun geslaagd optreden in Gent zich opnieuw te bevestigen. Dit hoopje ongeregeld uit Maryland USA brengt Ska en punk bij zoals bands als Mad Caddies en Less than jake dit doen. Zij zullen in ieder geval het feest goed op gang zetten in de limburghallen. Bereidt jullie maar voor op een dansfeestje.

Hierna zal Freaky Age laten zien wat ze in hun mars hebben. Ze hebben dit al een tijdje bewezen zo ook op novarock. Deze Indierock band uit Ternat stuurde vorig jaar hun demo naar Humo's Rock Rally en haaldde daar de finale. Door deze finale werden ze opgemerkt door de platenfirma's en zo ging de bal aan het rollen. vanavond zullen zeker bewijzen dat ze die finale waard waren.

20 jaar Enterrock en 20 jaar Heideroosjes, het huisorkest van Enterrock zal dus dit jaar weer aanwezig zijn voor een try out op hun jubileumjaar. Deze Hollandse punkers gaan al 20 jaar mee met dezelfde bezetting. Ondertussen zijn ze uitgegroeid tot de grootste punkband in de Benelux. Liedjes als I'm not deaf, Fistful Of Ideals en Sjonnie en Anita zullen luidkeels meegezongen worden op deze avond.

Na de Heideroosjes komt dan weer een Belgische groep, deze genaamd A Brand. Ze werden bekend met het nummer Hammerhead, wat natuurlijk ook nog erg catchy klinkt en daardoor in je hoofd blijft hangen. Ze hebben al op grote Belsiche festivals als Pukkelpop en Dour gestaan en brachten dit jaar een nieuwe CD uit genaamd Mad love, Sweet love die ze  ten gehore zullen brengen op Enterrock.

Als afsluiter in de concerthal hoort gewoon feestmuziek en wie beter dan The Subs kan dat doen. Ze stonden al op Lowlands en Pukkelpop en gaan ervoor zorgen dat jullie swingend naar het einde van het festival worden gebracht.

In de Dance Hall kunnen de dansers zich goed amuseren op beats van Jules X, Murdock, Monika Krauss en natuurlijk ook hier hoort een passende afsluiter namelijk Hermanos Inglesos. De twee broers zullen er voor zorgen dat jullie de nodige beats door jullie lichaam krijgen

 

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!