Sziget Zero Day against racism (+UPDATE)

Toegevoegd op donderdag 4 juni 2009, 14:59
Laatste update vrijdag 5 juni 2009, 09:13
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog

Sziget Zero Day against racism (+UPDATE)

De befaamde Zero Day van Sziget zal dit jaar in het teken staan van Rock Against Racism. Dit 34 jaar oude initiatief zal op het Hongaarse festival tentoongespreid worden op dag nul, 11 augustus.

Onze perscontacten bij Sziget bevestigden dit vandaag per email. Verder werd bevestigd dat er in de loop van volgende week een lading namen voor deze dag bekend gemaakt zal gaan worden, waaronder niet alleen lokale bands, maar ook een aantal internationale acts. Of dit grote of kleinere acts zijn, zullen we nog moeten afwachten. We houden jullie uiteraard op de hoogte en zodra we meer weten, lees je dat als eerste hier! Tot die tijd zul je de Sziget-pagina in de gaten moeten houden voor geruchten, bevestigingen of self-confirmations van bands op Sziget.

UPDATE (5 juni): Zojuist werd in een mail van de Sziget-organisatie bevestigd dat er gewerkt wordt aan een aantal goeie internationale namen voor Zero Day. Omdat de deals met de betreffende bands nog niet rond zijn, kunnen zij (en daardoor tevens wij) niets bevestigen. In de komende weken zal duidelijk worden om welke bands het gaat. Hou Rockblog goed in de gaten!

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!