Terug van weggeweest

Toegevoegd op dinsdag 3 maart 2009, 23:36
Laatste update dinsdag 3 maart 2009, 23:36
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog

Terug van weggeweest

RockBlogWe worden steeds groter en dat brengt dus ook de nodige nadelen met zich mee. RockBlog is terug van weggeweest. We zijn er even tussenuit geweest omdat onze host ons niet kon voorzien in de behoeften die wij hebben voor de website. We hebben een verhuizing doorgezet en zijn nu te vinden onder www.rockblog.info De punt-nl versie zal zo snel mogelijk onder gebracht worden bij een nieuwe host.

Elk nadeel heeft zijn voordeel, natuurlijk. We komen met een geheel vernieuwd festival-systeem waarbij heel overzichtelijk per festival te zien is welke bands op welke dag als gerucht c.q. bevestiging zijn toegevoegd aan ons systeem. Aangezien er veel werk in gaat zitten om alle bands op een rijtje te krijgen en ook nog eens alle festivals in de nieuwe stijl te presenteren, kun je in de loop van de komende twee weken verwachten dat alle festivals vernieuwd zullen zijn.

Naast de festivals, hebben we onder Rock'n'Roll nu ook meer mogelijkheden. Je kunt de komende tijd updates en uitbreidingen verwachten op videogebied.

Enjoy!

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!