Vijf dagen Suikerrock

Toegevoegd op woensdag 25 november 2009, 23:43
Laatste update donderdag 26 november 2009, 16:59
Geschreven door Redactie
Bron: Rockblog

Vijf dagen Suikerrock

Suikerrock staat bekend als gezellig stadsfestival en maakte de laatste jaren een enorme groei. Volgend jaar is het de 24ste editie van Suikerrock en dan willen ze verder groeien.

Dit gaan ze doen door het festival vijf dagen te laten duren, op weekdagen s'avonds in het weekend vanaf de middag. Dit is dus een beetje in de trend van de Lokerse feesten enkel dan het verschil in het weekend. In 2006 werd wel al een vierde dag toegevoegd speciaal voor een exclusieve show van Tiesto.

Suikerrock begint op woensdag 28 juli en eindigt op zondag 1 augustus.Tot nu toe zijn er nog geen namen bekend, maar op suikerrock hebben toch al wat grote namen gestaan.

maar er wordt gewerkt aan de bekende mix van internationale kleppers en het beste van eigen bodem. Suikerrock kon in het verleden al uitpakken met o.a. Lionel Richie, Roxy Music,  Simple Minds, Anouk, Deep Purple, Iggy Pop, Status Quo, Sisters Of Mercy, Zucchero, Lauryn Hill, Eddy Grant, Shaggy, Juanes, UB40, Scorpions enz.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!