Zes erbij voor Paaspop

Toegevoegd op dinsdag 24 maart 2009, 15:37
Laatste update dinsdag 24 maart 2009, 15:55
Geschreven door Redactie
Bron: Rockblog

Zes erbij voor Paaspop

PaaspopHet zijn drukke weken voor de festivals want nu komt ook Paaspop met zes nieuwe namen. Het zijn geen grote namen maar namen voor het Jack Daniel's café. Dat is een podium in een intieme setting met de acts die voor een speciale sessie verzorgen, opgenomen en live uitgezonden worden. Dit jaar wordt het Jack Daniel's café nog mooier en gezelliger, met een bar, een terras en natuurlijke bands. Onder andere de De Staat, Elle Bandita, The blackout, Ziggi en Face Tommorow gaan hier iets bijzonders doen, iets wat afwijkt van wat ze doen op de andere podia's.

Maar na deze uitzendingen komen er dus ook nog gewoon optredens en daar zijn dus 6 namen voor geboekt.

De 6 namen zijn Drive Like Maria, Repomen, Stuurbaard Bakkebaard, Tenement Kids, Creature with the atom Brain en The Deaf. Helemaal speciaal gaat het worden voor een nog aan te kondigen band, inclusief Barbecue, voor een beperkt aantal bezoekers. Hou de website en de komende aankondigingen in de gaten.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!