Rockblog Gig Guide #27: o.a. Anathema, Woodkid en Seether

Toegevoegd op vrijdag 6 juli 2012, 18:15
Laatste update vrijdag 6 juli 2012, 18:15
Geschreven door Haiko

Rockblog Gig Guide #27: o.a. Anathema, Woodkid en Seether

In de wekelijkse Rockblog Gig Guide scheiden we het kaf van het koren als het gaat om aankondigingen van nieuwe shows. We pikken iedere week maximaal vijf concerten of tours uit die die week zijn aangekondigd en vertellen je waarom jij daarbij moet zijn.

Anathema

De progrockers van Anathema brachten in april hun nieuwe album Weather Systems uit en stonden diezelfde maand nog in Paradiso tekeer te gaan als muziekgoden (check onze recensie van die show). In november komt de band weer terug om op de vierde dag van de maand in Tilburg nogmaals vol gas geven. Voor de schappelijke prijs van 23 euro per kaartje ben je erbij.

Hell On Earth (met o.a. Walls of Jericho)

Het wordt flink moshen in Den Bosch op 23 september, want dan stopt de Hell On Earth tour in poppodium W2. Voor twee tientjes kun je die dag uit je dak gaan op de keiharde riffs van onder meer Walls of Jericho en Death Before Dishonor. De zaal gaat dan al om 14:00 uur open.

Seether

Vers van de pers: De alternatieve rockband Seether zal op 20 november afreizen naar Tilburg om aldaar in de 013 een show weg te geven. Met zes albums en hitsingles als ‘Fine Again’ en ‘Broken’ (werd bekend door Amy Lee) op zak, weet je precies wat je te wachten staat die avond.

Woodkid

Het Franse muzikale talent Woodkid stond al tijdens Indiestad (in mei) in Paradiso en dat beviel zo goed dat Yoann Lemoine op 28 november terugkeert naar de poptempel van Nederland. Vanaf 14 juli kun je je kaartje bemachtigen voor €18.

Nasum

Op Fortarock beukte deze grindcoreband er de afgelopen maand nog een keiharde set uit (check onze recensie en foto’s daarvan) en eind september gaan deze Zweden dat opnieuw doen in Utrecht. Op maandag 24 september gaat Tivoli de Helling eraan geloven. De schade bedraagt zeventien en een halve euro.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!