Zanger Killing Joke spoorloos

Toegevoegd op woensdag 1 augustus 2012, 09:18
Laatste update woensdag 1 augustus 2012, 09:22
Geschreven door Jeroen

Zanger Killing Joke spoorloos

Zanger Jaz Coleman van Britse postpunkband Killing Joke wordt vermist. ’Hij is zonder aankondiging vertrokken en heeft met geen van zijn bandleden contact opgenomen’, aldus de overige bandleden.

De band zou begin september op tournee gaan met The Cult en The Mission. Voor zijn verdwijning zou de zanger (of iemand die zich voordeed als de zanger) nog een bericht op facebook hebben geplaatst met de mededeling dat hij de stekker uit de tournee zou trekken, aangezien hij geen zin had om een podium te delen met The Cult. The Cult zou alleen maar slechte nummers hebben geschreven en een duidelijk integriteitsprobleem hebben aldus de post die inmiddels alweer verdwenen is van facebook. De overige bandleden maken zich ernstige zorgen over het welzijn van de zanger en schamen zich diep voor het voorval.

Killing Joke in 1978 begonnen als punkband, is vooral bekend van de jaren ’80 hit ‘Love Like Blood’ waarmee men destijds wereldwijd een grote hit scoorde.

 

 

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!