Rammstein headliner Download, Nova Rock, Hurricane, Rock Werchter, FortaRock XL en meer

Toegevoegd op donderdag 20 september 2012, 15:47
Laatste update vrijdag 21 september 2012, 11:20
Geschreven door Dirk

Rammstein headliner Download, Nova Rock, Hurricane, Rock Werchter, FortaRock XL en meer

Volgens eFestivals heeft Rammstein laten slippen dat zij volgend jaar op een groot aantal festivals als headliner zullen dienen. Via Facebook werden de volgende festivals verklapt: Download, Nova Rock, Hurricane, Southside, Rock Werchter, Impact Festival, Rock on Volga, Greenfield en FortaRock XL. De data en bevestigingen zijn per direct weer van de facebook verwijderd.

Opvallend hierbij is vooral de naam FortaRock XL, wat nog niet bekend was gemaakt. De data hiervan zullen ongetwijfeld weer snel op het internet verschijnen.

UPDATE: Op de website van Fortarock staat meer informatie over dit nieuws; op 1 juni 2013 zal het Goffertpark in het teken staan van het festival en daarmee zeer waarschijnlijk ook van Rammstein. De organisatie van Nova Rock heeft het nieuws namelijk al officieel bevestigd, waardoor het lijstje heel aannemelijk lijkt te zijn.

UPDATE 2: Het lijstje data klopt inderdaad, want ook Download maakt bekend dat het de 2e headliner zal zijn. Rock Werchter plaatst zojuist een filmpje, waarin de band ook als eerste act aangekondigd wordt. Ook FortaRock komt met meer nieuws met betrekking tot de Duitse metalband en een XL variant. het statement luidt als volgt:

"In 2013 bestaat het FortaRock Festival vijf jaar en dit willen we uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Om dit jubileum kracht bij te zetten is gekozen voor een eenmalige XL editie.

We zijn bijzonder trots Rammstein te mogen presenteren als afsluiter voor van FortaRock 2013!

“Wir halten das Tempo” zal ook in 2013 het motto zijn van deze unieke Duitse metalmachine. De afgelopen twee jaar werden de verschillende optredens over de gehele wereld door maar liefst ruim 1,3 miljoen mensen bezocht. Ook volgend jaar dendert de Rammstein locomotief door en zal het op 1 juni Nijmegen aandoen.

Het belooft een hete en vlammende dag te worden in het Goffertpark!
"

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!