Gerucht: 'Rolling Stones bezig met voorbereidingen verrassingsconcert in Paradiso'

Toegevoegd op woensdag 7 november 2012, 18:26
Laatste update donderdag 8 november 2012, 00:28
Geschreven door Haiko

Gerucht: 'Rolling Stones bezig met voorbereidingen verrassingsconcert in Paradiso'

Hadden we eerder dit jaar een gerucht over een verrassingsconcert van Prince dat zich in rap tempo verspreidde, ditmaal is het de beurt aan The Rolling Stones.

Via Twitter gaat het gerucht de ronde dat de legendarische Britse rockers een verrassingsoptreden voorbereiden in Paradiso. Dergelijke optredens zijn voor de Stones niet raar; een maand geleden trad de band onverwachts op in Parijs.

Twitter Gerucht

Verdere informatie

Verdere informatie is tot op heden nog niet bekend, het gaat immers om een gerucht. Zodra er meer informatie beschikbaar is, lees je het uiteraard op Rockblog.

Update

Paradiso heeft telefonisch ontrkacht tegenover ons en tegenover 3FM dat er vandaag een verrassingsconcert zou plaatsvinden van The Rolling Stones. De nadruk lag daarbij overduidelijk op 'vandaag'. Afgaande hierop, is de kans aanwezig dat er later deze week nog wel rekening wordt gehouden met een lastminute van The Stones.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!