Gerucht: 'Bruce Springsteen naar Philips Stadion'

Toegevoegd op woensdag 14 november 2012, 12:02
Laatste update woensdag 14 november 2012, 15:59
Geschreven door Haiko

Gerucht: 'Bruce Springsteen naar Philips Stadion'

Het lijkt er sterk op dat Bruce Springsteen komend jaar terugkeert naar Nederland. Volgens informatie uit hardnekkige geruchten die Rockblog heeft ontvangen, zou The Boss in juni 2013 naar Eindhoven afreizen.

Daar zou Springsteen in het Philips Stadion een uitgebreide show geven op 10 juni. Een dag eerder zou hij met zijn band in het Stade Maurice Dufrasne spelen in Luik (België). Ook een optreden in het Stade De France in Parijs op 29 juni zou deel uitmaken van de tour, die een extensie van de Wrecking Ball tour zou moeten worden.

Vooralsnog heeft er geen bevestiging gevolgd op bovenstaande geruchten, maar deze zal naar verwachting niet lang uitblijven. Over ticketprijzen is tot op heden nog niets bekend. Wel heeft ticketverkoper Eventim in Duitsland en Italië een ticketalarm afgegeven voor The Boss, hetgeen zeer regelmatig voorafgaat aan officiële aankondigingen van tours van grote artiesten.

UPDATE 1 (14:50): De geruchten dat Springsteen terug naar Europa keert, blijven onverminderd sterk. De locatie en datum zijn echter nog verre van definitief. Het lijkt erop dat we later deze maand pas definitief uitsluitsel krijgen over de complete 2013-tour van The Boss.

Eerder deze week werd er een tourschema verspreid via een bekende fansite van The Boss, waarvan de data en locaties werden aangegeven als 'onder voorbehoud'. Later gaf de auteur aan dat het om een 'grapje' zou gaan, al zijn in het verleden op vergelijkbare manier meerdere tourschema's van Springsteen uitgelekt.

De geruchten werden vandaag sterker toen Eventim op hun websites in Italië en Duitsland een ticket-alert afgaf voor Bruce Springsteen.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!