Daft Punk mysterie opgelost?

Toegevoegd op dinsdag 12 maart 2013, 21:34
Laatste update dinsdag 12 maart 2013, 21:34
Geschreven door Bjorn

Daft Punk mysterie opgelost?

Gaat het morgen ein-de-lijk gebeuren...? Maken de heren van Daft Punk morgen op woensdag 13 maart hun grote rentree? Morgen vindt in het Amerikaanse Austin het SXSW-festival plaats. Er doen heel wat geruchten de ronde dat het Daft Punk duo daar een show zullen geven. 

Ze moeten een geweldige pr-man hebben want de laatste jaren is Daft Punk nooit uit de media gebleven. En was het toch plots héél stil dan werd er een klein bommetje op het internet gesmeten en was iedereen weer wild enthousiast over het niet-concrete nieuwtje van Daft Punk.

Sinds ze in 2009 de soundtrack voor TRON: Legacy film hebben gemaakt waren ze ieder jaar een gerucht voor elk groot festival. Vorig jaar werd bekend gemaakt dat Nile Rodgers een samenwerking zou aangaan met de Franse dj's. Via facebook was er een conversatie te zien tussen de man die als fotograaf hun tournee zou vastleggen en iemand van de band zelf. Ook de hippe Franse zangers twitterde (zie foto onderaan) vorig jaar een foto van een Daft Punk hoes met daarop 'No End - 3.13.13'.  Vermoedelijk een releasedatum van een nieuw album, tour, ...?! 

Herman Schueremans -organisator Rock Werchter- liet ons ook verstaan dat Daft Punk dit jaar niet zal toeren want ze hebben ze ook proberen te boeken, zoals elk jaar waarschijnlijk.

Deze week kregen we een nieuwe foto te zien op de facebookpagina van Daft Punk en lieten ze een 10 seconden clipje los op de mensheid. We mogen samenvatten dat er duidelijk iets zit aan te komen en dat we dit spoedig zullen te weten komen. 

Morgen op 13 maart 2013 weten we uiteraard meer. Stay tuned!

 

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!