Omroep Friesland: 'Waldrock komt terug in november'

Toegevoegd op vrijdag 10 mei 2013, 15:35
Laatste update zaterdag 11 mei 2013, 11:26
Geschreven door Haiko

Omroep Friesland: 'Waldrock komt terug in november'

Het lijkt erop dat Waldrock dit jaar na drie jaar weer terugkeert. Via Omroep Friesland (Omrop Fryslân) werd vanmiddag namelijk aangekondigd dat het metalfestival Waldrock in november weer zal plaatsvinden.

De laatste editie van het Friese festival vond plaats in 2009, waarna besloten werd er voor onbepaalde tijd een punt achter te zetten. In 2009 stonden onder meer Heaven and Hell, Motorhead en Killswitch Engage op het programma.

Omrop Fryslân meldt vanmiddag dat Waldrock op 16 november zal terugkeren naar het noorden van Nederland.

Het is nog wachten op de officiële aankondiging van de organisatie van Waldrock. Op de datum na is er geen extra informatie losgelaten via Omrop Fryslân. Kaartverkoopinformatie en line-up laten dus nog even op zich wachten.

UPDATE: Waldrock Reunion

Op de facebook pagina van Waldrock staat het volgende te lezen:

"De kogel is door de kerk...

Na een stilte van bijna 5 jaar zal Burgum weer op haar grondvesten schudden!
 
Op 16 november 2013 zal er een Wâldrock Reunion worden gehouden. Denk daarbij niet aan duffe klaslokalen en bejaarde leraren met sandalen, we gaan weer knallen als vanouds!
De reunion zal plaatsvinden in sporthal de Westermar, waar de legendarische Indoor Edities van Wâldrock zich ook afspeelden. Wie herinnert zich nog Kreator, Gods Of Grind en Manowar?
 
Verwacht op 16 november een gevarieerd maar hard programma. Bands van zowel internationale als nationale allure zullen hun opwachting maken. Daarnaast zullen we ook terugkijken op de historie van Wâldrock.
 
De voorverkoop van Wâldrock Reunion start op 1 juni. Rond die tijd hopen we ook de eerste namen bekend te kunnen maken.
 
Wil je helpen deze reunion tot een succes te maken?

Like and share deze pagina!"

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!