Job*Rock laat eerste namen los

Toegevoegd op zondag 16 juni 2013, 15:05
Laatste update zondag 16 juni 2013, 15:05
Geschreven door Bjorn

Job*Rock laat eerste namen los

Job*Rock, het evenement, dat de combinatie vormt tussen een jobbeurs en een muziekfestival, is ondertussen aan zijn 8e editie toe. Vorig jaar lokte het festival meer dan 3.500 bezoekers. De editie 2013 vindt opnieuw plaats in de Kubox te Kuurne van donderdag 19 september tot en met zaterdag 21 september.

Op vrijdag 20 september pakt het festival uit met De Afrekeningsfuif van Studio Brussel. Het partyconcept werd dit jaar in een gloednieuw kleedje gestopt en komt voor het eerst in zijn vernieuwde versie naar Zuid-West-Vlaanderen afgezakt. Op zaterdag 21 september pakt de organisatie uit met 2 exclusieve concerten. Niemand minder dan 't Hof Van Commerce zal op Job*Rock hun enige festivalshow voor de regio in het najaar spelen. Daarnaast speelt ook Clement Peerens Explosition hun enige concert in de regio voor gans het jaar. 
Job*Rock blinkt uit -zoals altijd- met hun lage ticketprijzen. Een ticket voor De Afrekeningsfuif op vrijdag kost amper 5 euro in voorverkoop. Voor het festival op zaterdag betaal je 7 euro in voorverkoop, terwijl een combiticket voor de beide dagen amper 10 euro in voorverkoop kost. Tickets kunnen reeds online gekocht worden via de facebookpagina.

Meer namen voor zaterdag 21 september volgen later.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!