Wolfmother kondigt show aan en Andrew Stockdale zet streep door solo-tour

Toegevoegd op donderdag 11 juli 2013, 20:29
Laatste update donderdag 11 juli 2013, 20:29
Geschreven door Haiko

Wolfmother kondigt show aan en Andrew Stockdale zet streep door solo-tour

Wolfmother heeft zijn eerste show sinds drie jaar op Amerikaanse bodem aangekondigd. Het optreden zal komende maandag al plaatsvinden in Los Angeles.

Tegelijkertijd met de aankondiging van de Wolfmother show, annuleerde frontman Andrew Stockdale bijna zijn gehele solo-tour door de Verenigde Staten. Het lijkt er dan ook op dat Stockdale zijn solo-project even (tijdelijk) opzij heeft gelegd om zich weer te focussen op Wolfmother.

Of Stockdale de show in Los Angeles al dan niet met zijn oude bandmaten van Wolfmother zal spelen, is nog niet duidelijk. Het Australische rock-ensemble maakte door de jaren een aantal reïncarnaties en veranderingen in samenstelling mee, waarbij Stockdale als enige originele bandlid bij de band bleef. Stockdale heeft al sinds 2008 niet meer samengespeeld met Chris Ross en Myles Heskett, waarmee hij in 2000 de band oprichtte.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!