Metallica doet open sollicitatie naar Glastonbury headlinepositie

Toegevoegd op dinsdag 15 oktober 2013, 22:47
Laatste update dinsdag 15 oktober 2013, 22:47
Geschreven door Haiko

Metallica doet open sollicitatie naar Glastonbury headlinepositie

Glastonbury was ook dit jaar weer in no-time uitverkocht. Voor het derde opeenvolgende jaar werd het verkooprecord verbroken: binnen anderhalf uur gingen alle tickets over de toonbank. Een perfect moment om de geruchtenmolen voor 's werelds grootste muziek- en kunstfestival weer aan te slingeren. En wie kan dat nou beter doen dan Metallica zelf.

Via onder meer NME is vandaag te lezen dat Metallica-drummer Lars Ulrich een open sollicitatie heeft gedaan naar een van de headlineposities op Glastonbury volgend jaar. Ulrich heeft aan Glastonbury organisator Michael Eavis laten weten dat 's werelds populairste metalband zonder twijfel ja zou zeggen wanneer ze door het festival gevraagd worden een festivaldag af te sluiten in 2014.

Soortgelijke open sollicitaties resulteerden vorige jaren in gegarandeerde headlinespots. Zo deed Mick Jagger vorig jaar een dergelijke oproep en wond U2 er een jaar eerder ook geen doekjes om naar Glastonbury te gaan afzakken.

Noteert u dus Metallica maar vast als eerste hoofdact voor Glastonbury 2014. Kan niet missen.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!